تبلیغات
بهترینها - خورش بلدرچین با سس پرتقال
  •  
    طرز تهیه:
     
    روغن را حرارت داده و پیاز را در آن تفت داده بلدرچین را جداگانه پخته به پیاز سرخ شده اضافه كرده و 5-6دقیقه تفت دهید.سپس زرد چوبه را اضافه كرده چاشنی خورشت و آب را افزوده و حدود 1 ساعت حرارت دهید .نمك را اضافه كرده آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یكدیگر مخلوط كرده و 10 دقیقه حرارت دهید و مرتب بهم زنید شكر رااضافه كرده و هم بزنید ادامه دهید تا سس غلیظی در آید.خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقیق حرارت دهید .سس رااضافه كرده و 5 دقیقهحرارت دهید .پرتقال ها راپوست كنده برش دهید و بر روی بلدرچین ها قراردهید .2 دقیقه حرارت دهید ،برش ها یپرتقال راسریعا خارج كنید و برای تزیین ظرف در اطراف بلدرچین استفاده كنید
     
     
    خورشت بلدرچین با سس پرتقالمواد لازم :
     
    پرتقال: 2عدد      بلدرچین :4 عدد       پیاز :1 عدد      شكر : 100 گرم       زرد چوبه : نصف قاشق چایخوری       خلال پوست پرتقال : 2تا 3 قاشق سوپ خوری       نمك: به مقدارلازم       روغن مایع : 50 گرم       چاشنی خورشت:1 بسته       آب : 250 میلی لیتر     نشاسته ذرت: 2 قاشق غذا خوری       آب پرتقال: 250 میلی لیتر

عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش