تبلیغات
بهترینها - کباب کنجه هندی
 
بهترینها
دوشنبه 30 دی 1392 :: نویسنده : یاسر هفت



  طرز تهیه:

 

در صورت نداشتن گوشت گوسفند میتوان از گوساله هم استفاده کرد.

 پودر میخک یکی از ادویه هایی هست که گرم هست و برای مواد گوشتی که سرد هستند و ممکن است معده را اذیت کنند خیلی خوب است. روی مغز و تقویت حافظه نقش دارد و طعم خوبی به غذا میدهد.

 گوشت را به اندازه های یکسان برش میزنیم اگر خواستیم میتوانیم گوشت را ریز هم کنیم.

 پیاز را رنده یا چرخ میکنیم آب و تفاله پیاز را با هم به گوشت اضافه میکنیم. کره را هم اضافه میکنیم. 1 قاشق چایخوری پودر میخک و پودر زنجبیل و تخم گشنیز را اضافه میکنیم. در آخر زعفران و کره را اضافه میکنیم تا عطر آن تازه بماند.

 اگر یک شب قبل گوشت را داخل مواد بخوابانیم طعم مواد در گوشت رفته و خوشمزه تر میشود حداقل 4 ساعت باید این مواد داخل همدیگر بماند بعد از 4 ساعت آبلیمو 1 قاشق غذاخوری اضافه میکنیم نمک هم اضافه میکنیم با هم مخلوط میکنیم و با دست ورز میدهیم در جای خنک مثل یخچال یا هوای آزاد اگر خنک باشد میگذاریم.

 سیخ های مورد استفاده اگر آلومینیومی باشد و منقل در دسترس داشته باشیم خیلی بهتر است و کبابهای خوشمزه تری به دست می آید. اگر خواستیم از مایکروفر یا کباب پز برقی استفاده کنیم از سیخهای چوبی استفاده میکنیم.

 گوشت اگر گوساله باشد کمی نازک تر برش میزنیم تا سفت نباشد و راحت بپزد.

 میتوان گوشت را برش نزد و درسته داخل مواد خواباند بعد از اینکه زمان ذکر شده سپری شد و مواد به خورد گوشت رفت آن را برش زد.

 

گوشتها را داخل سیخ میکنیم اگر روی تخته بگذاریم و دستمان را روی گوشت بگذاریم و سیخ را به آرامی داخل گوشت فرو کنیم خیلی راحت سیخ را یکی یکی وارد تکه های گوشت میکنیم اگر سیخها چوبی باشد باید دقت کنیم که نوک تیز سیخ ضربه نبیند تا راحت داخل گوشتها فرو رود وقتی سیخها آماده شد آنها را سرخ میکنیم.

 

آتش ذغال باید ملایم باشد و تند نباشد تا گوشت نسوزد.

 فرق این کباب با چنجه ایرانی ادویه های آن است که این ادویه ها طعم این کباب را خوشمزه میکند و این ادویه های گرم مشکل سردی گوشت را خنثی میکند.

 

نکته ای که برای بهتر شدن کباب باید در نظر گرفت این است که گوشت را نازک برش بزنیم و حرارت نیز ملایم باشد.

 

مواد لازم:

 

گوشت  فیله یا راسته گوسفند           500 گرم

پیاز رنده شده                                1 عدد درشت

آبلیموی تازه                                  1 قاشق غذاخوری

پودر میخک ساییده شده                  1 قاشق چایخوری

زنجبیل ساییده شده                       1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز ساییده شده                  ۱ قاشق چایخوری

کره                                            50 گرم

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

زعفران ساییده شده                       1 قاشق چایخوری





نوع مطلب :
برچسب ها : طرز تهیه کباب کنجه هندی، کباب هندی، کباب کنجه، کباب کنجه هندی، کنجه هندی،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین