تبلیغات

طرز تهیه فلافل آبادان ، لبنانی، خوزستانی

سه شنبه 1 بهمن 1392 02:54 ق.ظ

نویسنده : یاسر هفت
  طرز تهیه فلافل آبادان ، لبنانی و خوزستانی


.

طرز تهیه:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

.

نکات مهم:

۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.

۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.

.

دستور پخت سس فلافل :

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید. این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

مواد لازم:

نخود خیس شده: ۲۵۰ گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

سیر: ۳ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی آب پز: ۱ عدد کوچک

ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری

فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه




دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: طرز تهیه انواع فلافل ، طرز تهیه فلافل آبادانی ، طرز تهیه فلافل خوزستانی ، طرز تهیه فلافل لبنانی ، فلافل ،
آخرین ویرایش: - -