تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه فلافل آبادان ، لبنانی، خوزستانی
 
بهترینها
  طرز تهیه فلافل آبادان ، لبنانی و خوزستانی


.

طرز تهیه:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

.

نکات مهم:

۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.

۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.

.

دستور پخت سس فلافل :

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید. این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

مواد لازم:

نخود خیس شده: ۲۵۰ گرم

پیاز: یک عدد بزرگ

سیر: ۳ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی آب پز: ۱ عدد کوچک

ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری

فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه





نوع مطلب :
برچسب ها : طرز تهیه انواع فلافل، طرز تهیه فلافل آبادانی، طرز تهیه فلافل خوزستانی، طرز تهیه فلافل لبنانی، فلافل،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین