تبلیغات
بهترینها - فلافل خوزستانی
  • Falafel

    طرز تهیه فلافل خوزستانی:
    ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
    نکات مهم :
    ۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .
    ۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
    ۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .
    ۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .


    مواد لازم جهت تهیه فلافل خوزستانی:

    نخود خیس شده =۲۵۰ گرم
    پیاز =یک عدد بزرگ
    سیر= ۳ حبه
    رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
    سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک
    ادویه کار ی=۲ قاشق چایخوری
    فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه


    دستور پخت سس فلافل :
    یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش