تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه پاستای نواری
 
بهترینها
چهارشنبه 2 بهمن 1392 :: نویسنده : یاسر هفت
espageti طرز تهیه پاستای نواری


طرز تهیه :

  خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. ۲٫ با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید. ۳٫ برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنی.

معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه کوفته‌ریزه خوراکی خوشمزه تهیه می‌شود که دستور پخت آن در زیر آمده است.

توضیح:

پاستا به خمیر سفتی گفته می‌شود که در فرم‌های مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به‌عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) می‌نامند.


نکته:

پس از گذشت نیم‌ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.




مواد لازم برای ۴ نفر:

۱- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ، 2- یک عدد پیاز بزرگ ۳٫- یک حبه سیر (له‌شده یا رنده‌شده) ۴٫- ۵۰ گرم یا یک پیمانه جعفری تازه (خردشده) ۵٫- یک عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) ۶٫ -۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ۷٫- ۶۰ میلی‌لیتر یا ۴ قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان رنده شده ۸٫- ۲ پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده ۹٫- یک پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی ۱۰٫ -نمک و فلفل به مقدار لازم، گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده،



مواد لازم برای سس:

* یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
* ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی (ریز خرد شود)
* ۵ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
* یک قاشق چای‌خوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
* ۲ عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
* نمک و فلفل به مقدار لازم





نوع مطلب :
برچسب ها : آموزش آشپزی، اسپاگتی ایتالیایی، طرز تهیه پاستای نواری، اسپاگتی با قارچ، اسپاگتی با ژامبون، خواص ماکارونی، خانه و خانه داری،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین