تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه ماکارونی با گوشت
  • ماکارونی,پاستا,طرز تهیه ماکارونی

    طرز تهیه :
    ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
    در صورتی‌که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می‌ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
    پیاز سرخ شده را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
    ماکارونی را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم و کره را روی ماکارونی می‌گذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر می‌داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
    به‌طور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی می‌توان پنیر مصرف کرد‌، در این‌صورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - به‌جای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
    اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر می‌باشد.


    مواد لازم :

    ماکارونی ارونی   ۶۰۰ گرم
    گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم
    آب گوجه فرنگی   ۲ فنجان
    جعفری ساطوری شده     قدری
    پنیر گرویر   ۱۰۰ گرم
    پیاز داغ عسلی   ۴ قاشق سوپخوری
    کره   ۵۰ گرم
    نمک    قدری
    فلفل   قدری



عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش