تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا با طعم میخک
  • طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا با طعم میخک

    با پاستا (ماکارونی) انواع و اقسام سالادها را می توان درست کرد که هر کدام طعم و مزه خاصی دارد.از ترکیب ماکارونی پیچ، مرغ، قارچ و طعم دهنده ها، سالادی خوشمزه و متفاوت درست می شود.

    روش پخت :

    ۱) ابتدا ماکارونی را به روش معمول پخته و آبکش کنید.
    البته مدت زمان لازم برای پخت باید طولانی باشد زیرا قرار نیست دم شود.
    ۲) تابه ای آماده کنید و یک قاشق روغن زیتون در آن بریزید و تکه های مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
    ۳) کره را همراه باقی مانده روغن در تابه دیگری بریزید و قارچ ها را به آن اضافه کنید.۳ دقیقه بعد، سیر را به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید.
    حالا سرکه را بریزید و حرارت را کم کنید. تا یکی دو جوش بخورد. پس از آن، خامه و مرغ را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت کم بپزد.
    ۴) آب لیموترش، پوست لیموترش، ترخون، جعفری، میخک و پنیر را به مواد اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    به این صورت سس ماکارونی آماده می شود.حالا ماکارونی را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس مخلوط کنید. در ضمن پیش از سرو، روی آن را با پنیر رنده شده تزئین کنید.
    ● مواد لازم:

    ماکارونی پیچ: ۴۰۰ گرم
    ▪ روغن زیتون بودار: ۲ قاشق سوپ خوری
    ▪ سینه مرغ: ۳۵۰ گرم (به قطعات ۲ سانتی متری خرد شود)
    ▪ کره: ۲۰ گرم
    ▪ قارچ: ۴۰۰ گرم (خرد شود)
    ▪ سیر: ۲ حبه (ریز خرد شود)
    ▪ سرکه: ۳ قاشق سوپ خوری
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ▪ خامه: سه چهارم پیمانه
    ▪ پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
    ▪ آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
    ▪ میخک: ۳ عدد
    ▪ جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
    ▪ ترخون تازه خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
    ▪ پنیر رنده شده ۲۵ گرم.

عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش