تبلیغات

ماکارونی دمی ایرانی

چهارشنبه 2 بهمن 1392 11:06 ق.ظ

نویسنده : یاسر هفت
 ماکارونی


طرز تهیه : داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند ، ماکارونی را پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید

.ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید ) ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد

پس از پخت ماکارونی را از روی حرارت بردارید ، در قابلمه را بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود سپس در ظرف برگردانید و بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.

 


 


 


 



 


مواد لازم :

ماکارونی خشک 300 گرم  .  گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد  .  پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد  .  پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری  .  ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

ماکارونی

نکته ها : در زمان آبکشی ماکارونی را زیاده از حد نجوشانید تا خمیر نشود و همچنین رشته های ماکارونی را با آب سرد کاملا بشویید و از هم جدا کنید ، در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن ماکارونی 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه ماکارونی اضافه کنید.







دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: روش پخت ماکارونی دمی ، ته دیگ ماکارونی ، روش دم کردن ماکارونی ، ماکارونی خوشرنگ ، مایه ماکارونی ، ماکارونی دمی ایرانی ، آموزش ماکارونی ،
آخرین ویرایش: - -