تبلیغات

پاستا با میگو اسپایسی ( تند)

چهارشنبه 2 بهمن 1392 11:50 ق.ظ

نویسنده : یاسر هفت

پاستا با میگو اسپایسی



مواد لازم و طرز تهیه :

1-    رشته ها را بپزید
2-    150 گرم میگو را در مارگارین یا کره پخته و 4 قاشق چای خوری پودر سیر به آن اضافه کنید . یک قاشق سوپ خوری سس فلفل به آن افزوده و 4 قاشق چای خوری فلفل سیاه را نیز به آن اضافه کنید .
3-    میگو را بیرون آورده ، یک سوم فنجان پنیر پیتزا را اضافه کرده و نصف فنجان خامه زده شده را به آن اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود .
4-    آن را با میگو و رشته ها مخلوط کنید
5-   در صورت تمایل می توانید مقدار چاشنی ها را بیشتر کنید . از فلفل قرمز نیز می توانید بجای سس فلفل استفاده نمایید





دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: طرز تهیه پاستا با میگو اسپایسی ، میگو تند ، میگو ، غذای تند ، پاستای تند ،
آخرین ویرایش: - -