• پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

    طرز تهیه :

    1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.

    2. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.

    3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.

    •    تعداد: 6 عدد
    •    زمان تهیه: 25 دقیقه
    •    زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت

    مواد لازم :

    •    340 گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی
    •    دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
    •    یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی
    •    نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
    •    روغن
    •    280 گرم خمیر پیتزا
    •    نصف پیمانه سس تاکو
    •    نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده


عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش