تبلیغات

پیتزای مرغ

چهارشنبه 2 بهمن 1392 01:21 ب.ظ

نویسنده : یاسر هفت
پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

طرز تهیه :

1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.

2. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.

3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.

•    تعداد: 6 عدد
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت

مواد لازم :

•    340 گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی
•    دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
•    یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی
•    نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
•    روغن
•    280 گرم خمیر پیتزا
•    نصف پیمانه سس تاکو
•    نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده





دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: طرز تهیه پیتزای مرغ ، پیتزا مرغ ، مرغ ، پیتزای عجیب ،
آخرین ویرایش: - -