تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه نودل و سبزیجات


  • طرز تهیه نودل و سبزیجات

    طرز تهیه:

    1 – ابتدا ماكارونی را به مدت یك‌ربع در آب جوش جوشانده و پس از آبكش‌كردن، داخل كاسه‌ای بریزید. سپس روغن كنجد را به آن اضافه كنید و با استفاده از 2قاشق، ماكارونی را هم بزنید تا كاملا به روغن آغشته شود و آن را كنار بگذارید.
    2 – روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
    پس از آن، فلفل قرمز، كلم بروكلی،[بروكلی و كاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الی 4دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
    3 – پیازچه خردشده، جوانه گندم و كلم خلال‌شده را به مواد اضافه كنید و حرارت‌دادن را به مدت 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماكارونی آبكش‌شده را همراه سویاسس و كمی فلفل سیاه اضافه كرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط كنید.[آشنایی با خواص سویا]
    حالا شعله اجاق‌گاز را زیاد كرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد كامل شود. غذا آماده سرو است.

    توضیح:

     سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوه‌ای تیره كه مزه‌ای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس داخل شیشه‌های كوچك در سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسد.
    مواد لازم برای 4 نفر:

    ماكارونی رشته‌ای نازك=225 گرم
    روغن كنجد=یك قاشق سوپ‌خوری
    روغن آفتابگردان=3 قاشق سوپ‌خوری
    سیر=2 حبه (خلالی خرد شود)
    زنجبیل تازه (ریز خرد شود)=یك تكه 5/2 سانتی‌متری
    فلفل قرمز كوچك دلمه‌ای= 2 عدد (خرد شود)
    كلم بروكلی=115 گرم
    ذرت درسته كوچك كنسروی=115 گرم
    قارچ=175 گرم (حلقه حلقه خرد شود)
    پیازچه=6 عدد (خرد شود)
    برگ كلم سفید=115 گرم (خلالی خرد شود)
    جوانه ماش=115 گرم
    سویاسس=2 قاشق سوپ‌خوری
    نمك و فلفل= به میزان لازم

عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش