تبلیغات

طرز تهیه پیتزای گوجه ایی ( مارگاریتا )

پنجشنبه 3 بهمن 1392 06:21 ق.ظ

نویسنده : یاسر هفت

پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)



طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.






مواد لازم برای خمیر پیتزا :

آرد :   سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
 شکر یا عسل  :    دو قاشق مرباخوری
 نمک  :    یک و نیم قاشق مرباخوری
 پودر خمیر مایه فوری  :    یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
 روغن زیتون :    یک و نیم قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا :

 روغن زیتون:    یک قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی له شده  :    یک و سه چهارم پیمانه
 ریحان   :   یک قاشق غذاخوری
 سیر   :   ۲ حبه
رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا  :    ۴۰۰گرم
برگ ریحان تازه  :   به مقدار لازم

 



دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: طرز تهیه انواع پتاژ و پیتزا ، طرز تهیه پیتزای مارگاریتا ، انواع پیتزا ، گوجه ، پیتزای گوجه ،
آخرین ویرایش: - -