تبلیغات
بهترینها - طرز تهیه پیتزای گوجه ایی ( مارگاریتا )
  • پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)



    طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

    *آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
    *خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
    *فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    *خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
    *پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.






    مواد لازم برای خمیر پیتزا :

    آرد :   سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
     شکر یا عسل  :    دو قاشق مرباخوری
     نمک  :    یک و نیم قاشق مرباخوری
     پودر خمیر مایه فوری  :    یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
     روغن زیتون :    یک و نیم قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای روی پیتزا :

     روغن زیتون:    یک قاشق غذاخوری
     گوجه فرنگی له شده  :    یک و سه چهارم پیمانه
     ریحان   :   یک قاشق غذاخوری
     سیر   :   ۲ حبه
    رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر مازارلا  :    ۴۰۰گرم
    برگ ریحان تازه  :   به مقدار لازم

     

عکس

درباره سایت

آخرین عناوین

عکس

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش