-
طرز تهیه :
قابلمهی پر از آبی را روی اجاق گاز بگذارید. نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، ماکارونی را داخل آن بریزید. سپس ماکارونی را آبکش کرده و دم کنید.
برای تهیه سس قارچ ، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد کرده و داخل ماهیتابه ای که حاوی کمی کره است، تفت دهید. وقتی آب قارچ تبخیر شد، نمک و فلفل بزنید. پیاز خرد شده را به قارچ افزوده و کمی تفت دهید. گوجهفرنگیها را خرد کرده و به مخلوط بیافزایید. بگذارید به مدت 15 دقیقه مواد آرام آرام بجوشد. جعفری را اضافه کرده و پنیر را به مواد بیافزایید. حال سس قارچ آماده است.
ماکارونی را در یک دیس بکشید و از سس قارچ روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید آب لیمو ترش نیز روی غذای خود بریزید.
مواد لازم :
400 گرم : ماکارونی
400 گرم : قارچ
100 گرم : کره
نصف قاشق چایخوری : نمک
به مقدار دلخواه : فلفل
1 عدد : پیاز
500 گرم : گوجهفرنگی
2 قاشق سوپخوری : جعفری خرد شده
100 گرم : پنیر رنده شده
1 عدد : لیمو ترش